Today.ua

“Сюрпризи починаються“: Тоня Матвієнко розповіла про подарунок від чоловіка на День закоханих

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян День усіх закоханих вирішили відсвяткувати не в Україні. Успішний український співак зробив коханій сюрприз та запросив її у романтичну подорож.

В особистому обліковому записі в Інстаграм виконавиця похвалилася селфі з чоловіком з аеропорту, зазначивши: "Сюрпризи починаються". Солодка парочка полетіла у романтичний вікенд у Дубаї, ОАЕ. Там на Тоню Матвієнко чекав ще один сюрприз – концерт її улюбленого гурту.

"Мрії збуваються! Мрійте, мої хороші. Я на концерті Coldplay. Дякуємо за емоції та подарунок (Арсен Мірзоян)", - зазначила в публікації щаслива Тоня Матвієнко.

Артисти прогулялися вулицями міста, а також завітали на міжнародну виставку Expo 2020 Dubai, а саме до виставкової зали України, і залишилися під враженням.

Для романтичного вечора з чоловіком Тоня Матвієнко обрала мінісукню в квітковий принт, поверх якої надягла довгу жовту в'язану безрукавку. Образ вона завершила кросівками в тон, розпустила волосся і нанесла легкий макіяж. Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян разом уже близько 10 років. Роман артистів розпочався, коли музикант ще був одружений – він пішов із сім'ї, залишивши двох синів заради доньки народної артистки України. Наразі у пари підростає 6-річна дочка Ніна.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зізналася, як ледь не втратила дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ