Today.ua

Так виросли: троє дітей Кейт Міддлтон уперше з'явилися на параді на честь дня народження королеви

Нещодавно молодшому синові принца Вільяма і Кейт Міддлтон виповнилося 4 роки, а це означає, що хлопчик почне частіше з'являтися разом зі своїми старшими братом і сестрою. Перший офіційний вихід усіх трьох правнуків Єлизавети ІІ відбувся сьогодні, 2 червня, під час параду Trooping the Colour.

8-річний принц Джордж, 7-річна принцеса Шарлотта та 4-річний принц Луї їхали в одній кареті разом зі своєю мамою та бабусею Каміллою.

Діти виглядали неймовірно мило. Наймолодший був одягнений у чарівне вбрання у морському стилі (у подібному 37 років тому на балконі Букінгемського палацу з'являвся його батько принц Вільям), дівчинка махала присутнім на площі в блакитній сукні, а її старший брат був одягнений у темно-синій костюм, білу сорочку і синю краватку.

Герцогиня Кембриджська, як завжди, виглядала надзвичайно красиво. Вона одягла одне зі своїх старих платтів-пальто від Alexander McQueen, в якому вона виходила у світ минулого року, приголомшливий капелюшок у стилі 70-х і сережки, які ідеально підходять до її обручки.

Принц Вільям разом зі своїм батьком принцом Чарльзом їхав верхи у складі полку.

На свято приїхали також принц Гаррі та Меган Маркл з дітьми, але вони не брали участь у параді та не з'явилися на балконі Букінгемського палацу, оскільки присутні як приватні особи. Принц Гаррі в костюмі і Меган Маркл у красивій сукні та елегантному капелюшку потрапили в об'єктиви папараці разом із правнуками Її Величності в одному з вікон замку.


Нагадаємо, Ольга Сумська відповіла на болісне питання про чоловіка дочки з Москви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ