Today.ua

Тоня Матвієнко відправила доньку до школи за кордоном: де навчатиметься 6-річна Ніна

Українська співачка Тоня Матвієнко поки що не готова повертатися до Києва. Попри те, що додому вже повернулося багато зірок: Ганна Кошмал, Санта Дімопулос, Ілона Гвоздьова та інші, донька Ніни Матвієнко перебуває за кордоном. Щобільше, вона вирішила там осісти надовго, бо відправила молодшу дочку до школи.

Спочатку Тоня Матвієнко перебувала в Португалії, потім переїхала до Німеччини, де, мабуть, оформляла візу до Великобританії. Саме у Англії вирішила жити зірка. Там вона віддала до школи свою спадкоємницю.

"Перший "вересень" Ніни Матвієнко молодшої. Сьогодні Ніна вперше переступила поріг школи. На жаль, раніше часу. Відзначаємо перший навчальний день у Великій Британії. Ми знаємо, що ми тут тимчасово, дізнаємося про світ, пізнаємо щось нове. Сьогодні ми з Ніною переживаємо великий стрес, бо зіткнулися із чимось новим", - зазначила зіркова матуся.

В особистому акаунті в Інстаграм Тоня Матвієнко опублікувала фото 6-річної Ніни, одягненої в милу шкільну форму – сіру спідницю, білу сорочку, білу блузку, щільні чорні колготки та туфельки – чисто у британському стилі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)

"Вдячна всім, хто дав нам притулок та допомогу в новій країні. Вірю, що 1 вересня Ніна, як і всі діти з різних куточків нашої країни, переступатимуть поріг школи на теренах Вільної, Незалежної та Непереможної України! Слава Україні! Слава ВСУ! Все буде", - уклала на позитивній ноті Тоня Матвієнко.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко розповіла про першу за три місяці зустріч із чоловіком: "Краще б ти не приїжджав".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ