Today.ua

“Тоня вибереться, повернеться“: Ніна Матвієнко розповіла, які у неї зараз стосунки з чоловіком

Ніна Матвієнко з чоловіком, донькою Тонею, зятем та онуками жила в одному будинку. Очевидно, людей на квадратний метр було надто багато, і відома українська артистка посварилася на цьому тлі зі своїм чоловіком. Зірка розповіла, на яких умовах її коханий готовий повернутись додому.

Якийсь час тому Народна артистка повідомила, що живе з чоловіком окремо. Ніна Матвієнко та Петро Гончар прожили у шлюбі 50 років. А виною усьому виявилися дорослі діти, які ніяк не можуть покинути батьківське гніздо, прирікаючи їх на сварки та скандали.

В інтерв'ю ЖВЛ виконавиця зізналася, що пошкодувала, що розповіла про проблеми у відносинах із чоловіком, оскільки ЗМІ роздмухали історію.

"Ми не розлучатимемося. Не дочекаєтеся. Я європейка. Я українка. Посварилися. Треба давати другий шанс. Це сталося тому, що багато людей у домі. Не витримав він, а потім я, — зазначила Ніна Матвієнко. — Люди лікуються. Якась переоцінка відбувається. Він сказав, як Тоня вибереться, повернеться. Це ж його будинок".

Однак це може статися нескоро. Днями з'явилася інформація, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян придбали квартиру у Києві, але вона ще без ремонту. Коли вони приступлять до нього – невідомо, оскільки пара все ще вирішує питання по дизайну. Говорячи про конфлікт батьків та про те, що вони живуть окремо, Тоня Матвієнко зазначила, що ставиться до цього абсолютно спокійно.

"Я нормально до цього ставлюся. Якщо їм спокійніше один без одного - це ж краще, ніж коли є сварки, якесь роздратування один одного, коли люди хочуть побути в спокої самі для себе. Вони таки прожили офіційно 40 років, нас виростили, трьох дітей, нехай побудуть насамоті", – заявила співачка.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко розповіла, яка у неї пенсія і чому у неї до 74 років не було телевізора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ