Today.ua

ТОП-3 модні стрижки, які не вимагають укладання та постійного оновлення

В осінньому сезоні 2021 року в тренді буде природність, тому про складні укладання і стайлінгові засоби можна на якийсь час забути. Дізнайтеся, які стрижки входять в моду і чому саме їм варто віддати перевагу ...

Жінки будь-якого віку прагнуть виглядати привабливо і доглянуто, але, на жаль, не у всіх є час, можливість і достатньо досвіду, щоб всього цього досягти без допомоги професіоналів. Однак експерти краси впевнені, що в цьому сезоні виглядати на всі "100%" може будь-яка представниця прекрасної половини людства. В тренді простота, жіночність і природність. Правильна стрижка - це вже 90 відсотків успіху.

Стрижка боб-каре

Така стрижка не вимагає укладання, оскільки її градуйований низ виглядає чудово без будь-яких маніпуляцій. Досить вимити голову і висушити феном, злегка підкручуючи кінчики волосся всередину або назовні.

Каскад

Багатошарова стрижка каскад підходить будь-якого типу волосся і прикрасить будь-який овал обличчя. При бажанні, каскад можна підстригти чубчик, а можна обійтися без неї. Після миття волосся можна залишити висихати природним способом або висушити феном, збиваючи волосся руками біля коріння, щоб надати більше обсягу зачісці.

Wolf cut (стрижка "вовчиця")

Ідеальний вибір для власниць тонкого волосся, з такою стрижкою ваша шевелюра буде виглядати об'ємною і пишною. Wolf cut можна робити як на волосся середньої довжини, так і на дуже довге. Чим недбалішим буде укладання, тим краще буде виглядати зачіска.

Якщо ваше волосся від природи дуже погано піддаються укладанню, то вам варто вибрати одну з трьох стрижок для неслухняних волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ