Today.ua

Нові види стрижки боб, які будь-яку жінку перетворять на стильну модницю

Стрижка боб буде в тренді влітку-восени 2021 року. Кілька видів цієї популярної зачіски підійдуть абсолютно всім жінкам, допоможуть створити стильний і модний образ.

Головна позитивна риса стрижки боб - це її універсальність і невимогливість. Щоб виглядати молодо і стильно, досить вимити і висушити волосся, укладаючи їх за допомогою фена і круглого гребінця. "Танців з бубнами" в процесі укладання не потрібно, впорається будь-яка жінка.

Якщо у вас густа шевелюра, то віддайте перевагу приглаженій стрижці боб з чіткими формами. На вершині модного олімпу зараз асиметричний боб-каре.

Для тонкого і ослабленого волосся підійде стрижка боб з градуйованими пасмами. Така зачіска додасть шевелюрі візуальної пишності і об'єму.

Найбільш жіночно і привабливо буде виглядати укорочене волосся на потилиці та подовжені пасма у обличчя. Асиметричний боб-каре підійде для будь-якого типу обличчя: круглого, витягнутого, квадратного. Стрижка приховає недоліки і підкреслить індивідуальність. Для сміливих і активних рекомендують на літо прикрасити стрижку боб незвичайним фарбуванням. Не бійтеся використовувати яскраві фарби, але обов'язково приглушує їх за допомогою колорування пасом в різні кольори. У виборі відтінків та фарбуванні покладайтеся на професіонала, не варто експериментувати з власною зовнішністю. Нагадаємо, раніше стилісти розповіли, кому підійде стрижка медуза. Наймодніша зачіска в 2021 році, яка повністю змінить жінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ