Торт "Медовик" - це один з найпопулярніших і найулюбленіших десертів, який подають на святковий стіл або до сімейного чаювання. Приготувати медовий торт зовсім не складно, якщо скористатися секретним рецептом багатьох господарок.
Торт "Медовик" на сковороді
Інгредієнти для тіста:
- 600 г борошна
- 200 г цукру
- 100 г вершкового масла
- 3 яйця
- 3 ст. л. меду
- 1 ч. л. соди
Інгредієнти для крему:
- 700 г сметани
- 200 мл вершків 33%
- 1 склянка цукру
- 1 пакетик ванільного цукру
Способ приготовления:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Всі інгредієнти для тіста, крім борошна, з'єднайте в каструлі з товстим дном і поставте на середній вогонь. Перемішуйте до тих пір, поки не розчиняться кристали цукру, а маса не збільшиться в обсязі в 2-3 рази.
Зніміть каструлю з вогню, борошно просійте в окрему миску і влийте гарячу солодку суміш. Замішуйте тісто лопаткою, потім, коли воно стане теплим, домішіть руками. Помістіть тісто в поліетиленовий пакет і залиште на кухонному столі до повного остигання. Розділіть медове тісто на десять рівних частин, кожну розкотіть у тонкий круглий коржик.
Випікайте коржі на сухій сковороді на середньому вогні до золотистого припіка з обох боків. Компоненти крему змішайте, збивайте міксером протягом трьох хвилин. Готовим кремом перекладіть медові коржі. Поставте торт "Медовик" на кілька годин у холодильник, щоб він добре просочився. Прикрасьте подрібнених у крихту залишків коржів, тертим шоколадом або сезонними фруктами.
Смачного!
Приготуйте також торт "Наполеон" за 20 хвилин. Простий рецепт десерту без випічки нагоді кожній господині.