Today.ua

Торт “Наполеон“ за 20 хвилин – рецепт улюбленого десерту без випічки

Не кожна господиня візьметься за приготування торта "Наполеон". Не кожній захочеться випікати коржі, готувати крем і чекати, поки торт просочиться. Проте є вихід. Пропонуємо спробувати альтернативний рецепт приготування десерту без випічки, на який знадобиться всього 20 хвилин.

"Наполеон" без випічки

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Ретельно змішуємо яйця з цукром та борошном, щоб не було грудочок.
  2. Молоко підігріваємо до гарячого стану (щоб йшла пара), але не кип'ятимо. Частинами додаємо гаряче молоко в яєчну суміш і постійно перемішуємо.
  3. Крем ставимо на вогонь та варимо до густого стану, постійно помішуємо. Важливо, щоби крем не кипів.
  4. Знімаємо крем з вогню, додаємо в нього ванільний цукор та вершкове масло, перемішуємо.
  5. Застилаємо форму харчової плівкою. Викладаємо в неї один шар печива, зверху гарячий крем і так далі, щоб крем покрив верхній шар печива.
  6. Подрібнюємо частину печива в крихту та посипаємо готовий пиріг зверху.
  7. Залишаємо торт просочуватися за кімнатної температури до повного остигання. Потім ставимо у холодильник на 2 години.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що додати до омлету, щоб він не осів: п'ять секретів приготування найсмачнішого сніданку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ