Today.ua

Три модні осінні стрижки для кучерявого волосся, які не вимагають укладання

Правильно підібрати стрижку для кучерявого волосся дуже складно. Зачіска буде виглядати акуратно і чудово, якщо зробити одну з наймодніших в сезоні осінь-зима 2021 стрижку.

Класичне каре

Така стрижка підійде жінкам будь-якого віку. Хвилясті пасма будуть самі створювати потрібний обсяг, а легка недбалість - це модний тренд, який на піку популярності вже кілька років. Все що потрібно, щоб виглядати розкішно, це регулярно живити своє волосся вітамінними масками, щоб локони не стирчали і не ставали сухими та ламкими.

Боб-каре

Якщо у вас не дуже густе, але хвилясте волосся, то боб-каре - це ваш ідеальний варіант стрижки. Вона додасть обсягу шевелюрі, за рахунок багатошаровості та градуировано підстрижених пасом. На кожен день боб-каре не вимагає укладання, нема чого позбавляти свій образ такої модної художньої недбалості. А ось з нагоди свят волосся можна укласти за допомогою моделюючого мусу, круглого гребінця і фену, надавши зачісці красивої форми.

Піксі

Стрижка піксі дуже вдало підкреслює хвилясту текстуру волосся. Але при цьому зачіска має чітку форму, оскільки на потилиці пасма будуть коротшими, а на маківці, навпаки, подовженими. Це дозволить прибрати зайвий обсяг густої шевелюри і сформувати його, коли волосся рідке.

Нагадаємо, раніше стилісти порекомендували на осінь зробити стрижку гладкий боб з рівним зрізом. Така зачіска буде в тренді найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ