Today.ua

Три найкращі зачіски під літній капелюшок і бейсболку за 10 хвилин

Багато жінок в період літньої спеки відмовляються від носіння головних уборів, оскільки бояться, що це зіпсує їх зачіску. Щоб захиститися від сонячного удару і виглядати розкішно, необхідно навчитися робити укладку під капелюшок або бейсболку.

Фактурна коса під капелюшок

Заплетіть волосся в саму звичайну косу, потім повитягуйте пасма і зафіксуйте їх лаком. Укладання повинне вийти в міру акуратним з художнім безладом. Така зачіска в літню спеку дозволить носити солом'яний або текстильний капелюшок і виглядати дуже привабливо.

Хвіст на бік

Накрутіть волосся на великі бігуді, щоб вийшли м'які хвилі. Зберіть пасма в тугий хвіст і красиво укладіть на одну сторону. Додатково прикрасити зачіску можна красивою гумкою або шпилькою. Вечірній варіант даної укладання - зробіть хвіст більш вільним, випустіть з протилежного боку кілька локонів, красиво їх накрутіть. На курортному узбережжі вам не буде рівних!

Пучок під бейсболку

Найпопулярнішим варіантом зачіски під бейсболку завжди був кінський хвіст, який можна пропустити над застібкою. Але якщо розділити хвіст на пасма і сплести косу, а потім закрутити її в красивий пучок, то вийде модна і стильна зачіска. Таке укладання дозволяє прибрати волосся, щоб не було жарко в літню спеку, і виглядати чудово. Приміряйте також зачіски з хусткою замість шпильки. Найпростіші і красиві варіанти укладання волосся своїми руками за кілька хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ