Today.ua

Три складні на вигляд жіночі зачіски, які можна зробити за 10 хвилин своїми руками

Деякі жіночі зачіски на вигляд здаються дуже складними і вимагають професійного укладання. Насправді більшість із них може зробити будь-яка дівчина за кілька хвилин.

Розкішний низький пучок

Накрутіть чисте волосся на бігуді. Відокремте верхню частину волосся і закріпіть шпилькою. Решту пасом начешіть біля коріння, потім зберіть в низький хвіст. Закрутіть в пучок, тільки не туго.

Раніше відділене волосся начешіть і красиво укладіть локони, обертаючи кінчики навколо пучка.

Плетіння на середнє або довге волосся

Якщо ви вмієте плести косу "колосок", то вам не складе праці зробити будь-яку з показаних на фото зачісок. Більш того, ви можете самі придумати масу красивих і незвичайних варіантів плетіння. Звичайно, доведеться трохи потренуватися, щоб набити руку, але ви швидко навчитеся і зможете в будь-який момент створити на своїх волоссі шедевр.

Така зачіска підійде на кожен день, в офіс, а якщо зробити її більш об'ємною і прикрасити незвичайною шпилькою, то вийде чудова вечірня зачіска.

Романтичний образ

Розчешіть волосся, зберіть верхню частину гумкою. Потім розділіть пасма над місцем скріплення і простягніть крізь отвір вільну частину хвостика. Нижче зберіть ще частину волосся, знову перекрутіть їх над гумкою. Повторіть кілька разів. Решту волосся заплетіть в косу і повитягуйте пасма. Закріпіть кінчик коси так, щоб його не було видно. Дізнайтеся також, як які зачіски будуть на піку популярності все літо 2021 року. Укладання зробити дуже просто!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ