Today.ua

Три стильні зачіски 2022 року для кучерявого волосся

Власниці прямого волосся мріють, щоб локони вилися, а володарки кучерявого волосся мріють, щоб воно було рівним. Але варто цінувати те, що є, і шукати шляхи, щоб завжди виглядати чудово. Пропонуємо вам спробувати одну з трьох трендових зачісок 2022 для кучерявого волосся.

Завдяки правильно підібраній стрижці ваша зачіска буде завжди ідеальною. Наведені нижче три варіанти дозволять своїй володарці виглядати грайливою та злегка невимушеною.

Каскад

Утихомирити кучеряве волосся допоможе одна з найпопулярніших зачісок усіх часів, а особливо 2022 року, - каскад. Завдяки такій стрижці вам вдасться позбутися зайвого об'єму та взяти свої локони під контроль. Каскад чудово виглядає з чубчиком, як на фото. Ця зачіска вважається еталонною для кучерявого волосся.

Боб-каре

Підкреслити красу кучерявого волосся можна за допомогою боб-каре середньої довжини. Краще віддати перевагу зачісці без чубчика. А якщо локони продовжують вибиватися, то можна зробити градуйований боб, щоб волоски лягали акуратніше.

Аврора

Ця стрижка 70-х, що отримала чарівну назву "Аврора", привнесе особливість вашому зовнішньому вигляду. Кучерява зачіска виглядатиме дуже легкою та повітряною завдяки філіруванню кінчиків. Рівні підкреслять красу та структуру кучериків, а також практично нічого не потрібно для укладання такої зачіски. "Аврора" ідеально виглядає як із чубчиком, так і без нього. Нагадаємо, названо жіночі зачіски, які відлякують чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ