Today.ua

Три стрижки з чубчиком, які ідеально підходять для жінок старших за 45 років

Дорослим жінкам досить складно підібрати зачіску, щоб вона приховувала недоліки, стильно виглядала і не вимагала складного догляду. Стилісти рекомендують вибрати коротку або злегка подовжену стрижку з чубком.

Піксі

Стрижка піксі з чубком відмінно підходить жінкам з не сильно густим прямим або кучерявим волоссям. Дами, які "ягідки знову", з такою зачіскою виглядають значно молодшими за свої роки, перетворюються в бадьорих і привабливих осіб.

Боб

Ця стрижка менш зухвала, ніж піксі. укорочений боб підійде дамам з прямим волоссям. Подовжені пасма візуально роблять обличчя більш худим. Чубчик допомагає приховати можливі недоліки на шкірі.

Каскад

Якщо у вас густа шевелюра, то ваша зачіска - каскад середньої довжини. Структуровані пасма і чубчик приховають все, що потрібно приховати на обличчі, а також така стрижка не вимагає ретельного догляду і постійного укладання. Крім того, жінки, які обирають стрижку каскад, можуть легко трансформувати її в будь-які зачіски. Волосся можна випрямити за допомогою прасочки, можна накрутити на бігуді, а можна зібрати в хвіст або пучок. Дізнайтеся також, як виглядає стрижка каскад-метелик. Це нова зачіска, яка з'явилася зовсім недавно, але вже опинилася на піку популярності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ