Сирна запіканка нашвидкуруч: який інгредієнт зробить її м'якою і пишною

Автор: Леся Ловіцька

Сирна запіканка, яка так і тане в роті - ідеальний сніданок. Її можна подати і на святковий стіл як десерт. Страва ніжної консистенції вдасться, якщо правильно підібрати інгредієнти. Один з них – крохмаль – зробить страву більш ніжною та пишною.

Сирна запіканка нашвидкуруч: який інгредієнт зробить її м'якою і пишною - today.ua

Що знадобиться

  • 600 г жирного сиру;
  • три курячі яйця;
  • 3 столові ложки цукру;
  • ванільний цукор або ванілін;
  • три столові ложки сметани;
  • три столові ложки манної крупи;
  • три столові ложки родзинок;
  • столова ложка кукурудзяного крохмалю;
  • дрібка солі.

Сирна запіканка нашвидкуруч: який інгредієнт зробить її м'якою і пишною

Як готувати

Залийте родзинки окропом і залиште їх на десять хвилин. Після цього просушіть сухофрукти паперовим рушником. Білки та жовтки потрібно розділити.

Змішайте сир з цукром, сіллю, жовтками, манкою, крохмалем та сметаною. Збийте масу блендром до однорідності. Це займе близько п'яти хвилин. Додайте у тісто родзинки і акуратно перемішайте.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Білки потрібно збити до піків і змішати із сирною сумішшю. Змастіть форму вершковим маслом і відправте туди тісто. Запіканка готується близько 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готову страву можна посипати тертим шоколадом, цуровою пудрою та прикрасити свіжими фруктами – полуницею, малиною чи бананами.

Нагадаємо, який компонент покращить смак сирників.

Головне