Today.ua

Сирна запіканка нашвидкуруч: який інгредієнт зробить її м'якою і пишною

Сирна запіканка, яка так і тане в роті - ідеальний сніданок. Її можна подати і на святковий стіл як десерт. Страва ніжної консистенції вдасться, якщо правильно підібрати інгредієнти. Один з них – крохмаль – зробить страву більш ніжною та пишною.

Що знадобиться

Як готувати

Залийте родзинки окропом і залиште їх на десять хвилин. Після цього просушіть сухофрукти паперовим рушником. Білки та жовтки потрібно розділити.

Змішайте сир з цукром, сіллю, жовтками, манкою, крохмалем та сметаною. Збийте масу блендром до однорідності. Це займе близько п'яти хвилин. Додайте у тісто родзинки і акуратно перемішайте.

Білки потрібно збити до піків і змішати із сирною сумішшю. Змастіть форму вершковим маслом і відправте туди тісто. Запіканка готується близько 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Готову страву можна посипати тертим шоколадом, цуровою пудрою та прикрасити свіжими фруктами – полуницею, малиною чи бананами.

Нагадаємо, який компонент покращить смак сирників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ