Today.ua

Важко переживають війну: названо три найдепресивніші знаки Зодіаку

Війна – один із найстрашніших періодів у житті людини. За цей час можна зіткнутися із найжахливішими подіями, які назавжди накладуть відбиток. Кожен із нас справляється по-своєму. Комусь вдається триматися, комусь доводиться взяти на себе керівництво, а хтось опускає руки та впадає у депресію. Астрологи впевнені, що на стан людини впливає його знак Зодіаку.

Найдепресивніші знаки Зодіаку

Риби

Сприйнятливі до зовнішнього світу, чутливі та мрійливі представники цього знаку все сприймають близько до серця. Їм важко у мирний час, а що вже казати про війну. Риби всіляко намагаються допомогти оточуючим, нерідко забуваючи про себе, через що здається, що вони нікому не потрібні. Як наслідок – депресія, з якої вони самостійно не вийдуть.

Рак

Представники цього знака страждають, коли на них не звертають уваги. Зараз, коли кожен турбується про своє життя та життя близьких, немає часу на інших. А тому Раки нерідко розчаровуються у друзях та оточуючих людях, через що впадають у депресію.

Телець

Представники цього знака не можуть залишати зону комфорту. Адже саме у цьому стані ми й перебуваємо під час війни. Немає впевненості в завтрашньому дні, деякі просто не мають дома або навіть сім'ї. Втрата звичного життя нерідко вганяє Тельців у зневіру, яка перетікає у тяжку депресію.

Нагадаємо, названі найнестерпніші свекрухи за знаком Зодіаку – краще жити від них якомога далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ