Today.ua

Українські артисти відмовляються виступати на концерті до Дня Незалежності

24 серпня Україна відсвяткує 30 років з дня незалежності. В честь цього на НСК "Олімпійський" має відбутися концерт, в якому візьмуть участь багато українських артистів. Однак, як стало відомо, деякі зірки відмовилися від такого важливого заходу.

Катя Царик - режисер концерту до Дня Незалежності, розповіла, що багато артистів відмовилися через те, що вже зайняті на інших заходах. При цьому були і ті, хто не захотів виступати безплатно або просто "ввічливо" відмовився, не пояснюючи причин. Йдеться про Катю Chilly та гурту "Бумбокс" відповідно.

Гурти "Друга ріка" та "Антитіла", а також ONUKA не зможуть виступити на Майдані, оскільки у них вже заплановані концерти в інших містах. Цікаво те, що в День незалежності України, в день круглої дати, на концерті виступить народна артистка Софія Ротару, у якої напередодні запланований виступ на "Новій хвилі" в Росії.

За словами організатора заходу, вони відбирали виступаючих, відштовхуючись від пісень. 98% композицій прозвучать українською мовою і лише 2% на інших мовах. Створити список зірок було дуже складно, і його довелося кілька разів скорочувати.

Нагадаємо, Євгенія Власова повертається в шоу-бізнес і візьме участь в проєкті "Танці з зірками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ