Today.ua

В “Холостяк-11“ повернулась ексучасниця, яку глядачі вважають головною претенденткою на перемогу

Фінал реаліті-шоу "Холостяк 11" буде особливим, вперше в історії проекту за руку і серце будуть боротися не дві, а три дівчини. В одинадцятому випуску Михайло Заливако несподівано для всіх повернув одну з колишніх учасниць.

Очікувалося, що у фінальній частині проекту залишаться дві дівчини - Розалі та Анна. Але одна з ексучасниць реаліті вирішила, що вона ще не все сказала головному "холостяку" країни.

Юля "Зайка", для якої у Михайла Заливако не знайшлося троянди в дев'ятому випуску шоу, написала записку з проханням дати їй другий шанс. "Холостяк" був приголомшений, але погодився зустрітися з дівчиною на місці їх першого побачення. На зустріч Юля прийшла в тій самій сукні та туфлях, які їй купив Михайло.

"Я тут, щоб сказати тобі дуже важливі речі. Перше питання - чутки, які ходили навколо мене на проекті. Про ескорт і так далі ... Я ніколи цим не займалася! Друге і найголовніше - я реально хочу бути з тобою. Я тебе кохаю!" - відкрито зізналася в своїх почуттях Юля.

Юля "Зайка" дуже сподобалася мамі головного героя реаліті, дівчина спілкувалася з Ларисою Іллівною по відеозв'язку.

"Мені 27 років, я з Києва, і я дуже закохана в вашого сина", - сказала Юля мамі Михайла і не змогла стримати сліз.

Пізніше Юля познайомила Михайла Заливако зі своєю мамою Іриною.

"Вони дивляться один на одного захопленими очима. Можливо, Міша став би моїм зятем. Я була б не проти. Внуков хочу", - заявила мама Юлі "Зайки".

Рішучість Юлі та її підприємливість не залишилися непоміченими, Михайло повів дівчину в квітковий магазин і вручив їй троянду, зі словами, що він хоче, щоб вона повернулася в шоу.

Нагадаємо, в 11-му випуску шоу "Холостяк" Михайло Заливако відправив додому дівчину, яка не сподобалася його мамі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ