Today.ua

У смарагдовому костюмі: Дженніфер Лопес вперше показала фото з вечірки на честь заручин

У Мережі з'явилися раніше неопубліковані фото Дженніфер Лопес та Бена Аффлека. Кадри, зважаючи на все, зроблені на вечірці з нагоди заручин закоханих. На знімках 52-річна Джей Ло і 49-річний Бен Аффлек виглядають неймовірно щасливими, не соромлячись виявляти один до одного знаки уваги.

Для вечірки американська співачка обрала чудове вбрання, яке у всій красі підкреслює всі переваги її фігури. А саме велюровий костюм смарагдового відтінку, що складається з вільних штанів із завищеною лінією талії та топом. Волосся Дженніфер Лопес залишила розпущеним.

На одному зі знімків перед співачкою можна побачити милий торт, прикрашений їстівними квітами та свічками. Крім нових знімків із публікою американська зірка поділилася планами на майбутнє. Виявляється, Дженніфер Лопес планує зменшити кількість проектів та виступів, щоби більше часу проводити вдома.

"Для мене дуже важливо, особливо зараз, розставляти пріоритети в особистому житті, а не тільки в роботі. Коли 14 років тому у мене з'явилися діти, я почала думати по-іншому. Для мене все змінилося. Потроху моя перспектива перетворилася на здоровіший баланс між роботою та особистим життям.

Тепер, коли я виходжу заміж, у першу чергу йдеться про мою сім'ю, йдеться про те, щоб мати достатньо часу, щоб бути жінкою, матір'ю, партнером і людиною, якою мені потрібно бути для важливих людей мого життя. Це має бути особливий проект, щоб я наважилася залишити свою сім'ю", - розповіла Дженніфер Лопес.

Нагадаємо, дружина Сергія Бабкіна розповіла про складнощі життя у Німеччині: "Нас у будинку 17 людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ