Today.ua

У лимонній сукні в стилі бохо: Дженніфер Лопес прогулялася з Аффлеком та його сином

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек з'явилися разом у центрі Лондона. Солодка парочка разом із 10-річним сином актора відвідали прокатний салон елітних авто, де трапився неприємний інцидент.

Для прогулянки у спекотний літній день на південному узбережжі США Дженніфер Лопес обрала чудове вбрання. Вона одягла блідо-жовту довгу сукню в стилі бохо з рукавами три чверті та куліскою на талії. Образ 52-річна виконавиця завершила гламурною сумочкою в тон наряду та босоніжками на дуже високій танкетці.

Волосся Дженніфер Лопес прибрала у гладкий високий хвіст, нанесла нюдовий макіяж і одягла сонцезахисні окуляри. Бен виглядав стильно у синіх штанах, білих кросівках та сірій кофтині з довгими рукавами.

У салоні елітних авто із зірковою родиною стався неприємний інцидент. 10-річний син Бена Аффлека сів на сидіння водія жовтого Lamborghini, ввімкнув задню передачу і в'їхав у білу BMW, що стояла позаду. У цей момент Дженніфер Лопес сідала на заднє сидіння, а зірковий батько стояв біля авто. Актор тут же поставив машину на ручне гальмо, а перелякана дитина вибігла подивитися, що вона наробила.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від HayleyMJLover ?? ? (@haymjlover)

Попри те, що салон заявив, що аварії не було і жодних пошкоджень хлопчик не завдав, все ж таки інцидент потрапив в об'єктиви папараці, і на відео чітко видно, що одна машина в'їхала в іншу. Мабуть, щоб захистити сина, Аффлек запропонував зам'яти справу та виділити велику суму на її вирішення.

Нагадаємо, Олена Зеленська в піджаку в стилі мілітарі підкорила образом у дусі воєнного часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ