Today.ua

У Мережі показали будинок Гайтани в елітному котеджному містечку під Києвом

Гайтана кілька років тому пішла з великого шоу-бізнесу. Тепер артистка дає маленькі душевні концерти для справжніх цінителів своєї творчості, а також займається вихованням дочки. Життя в центрі столиці співачка проміняла на тихе сімейне гніздечко за містом. У Мережі показали, де живе виконавиця.

5 років тому, коли Гайтана дізналася, що вагітна, вона вирішила, що життя в передмісті найбільш сприятлива для сім'ї з дитиною. Успішна українська співачка, що нещодавно відсвяткувала 4-річчя дочки Сапфір-Ніколь, придбала двоповерховий особняк в селі Іванковичі під Києвом. Її будинок розмістився в елітному котеджному містечку біля озера Круглик, де живе чимало знаменитостей, політиків.

"Життя за містом прекрасне, але є свої мінуси. Сусіди палять траву і цей "аромат" зводить з розуму, викликаючи алергію", - зазначила раніше в соцмережах Гайтана.

Двоповерховий котедж стоїть на просторій території обнесеній живоплотом. Тут є і дитячий майданчик з гойдалками, гіркою, пісочницею, батутом, і басейн, альтанка і навіть сад. Гайтана особисто вирощує полуницю, помідори, огірки та навіть картоплю. Також у неї є екзотичні фруктові дерева: манго і авокадо. В особистому акаунті артистка нерідко ділиться фото і відео, зробленими на території її особняка. Навколо будинку з червоної цегли красивий рівний газон, кущі та квітники. Є літня тераса, де можна приємно провести час за чашкою кави.

Нагадаємо, співачка Гайтана вперше відвела доньку в дитячий сад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ