Today.ua

Василіса Фролова відзначила 43-річчя і дізналася стать своєї майбутньої дитини

Василіса Фролова поєднала святкування свого дня народження і бейбі-шауер, на якому друзі української телеведучої дізналися, якої статі малюк у неї народиться. Також на свято до знаменитості заглянула Катя Осадча з програмою «Світське життя».

16 лютого в ресторані «Рідкісний птах» на Бессарабці Василіса Фролова відзначила свій 43-й день народження. Українська телеведуча, модель і актриса вирішила поєднати два свята відразу і відзначити також подію, присвячену народженню її майбутнього малюка.

Василіса Фролова перебувала в максимально позитивному настрої та, попри те, що їй вже зовсім скоро народжувати, веселилася від душі, стрибала від радості, танцювала до упаду. Також в ході свята розкрилася головна інтрига - стать майбутньої дитини.

Ведуча лопнула велику кульку золотого кольору і з неї посипалися блакитні пір'я, що означає, що Василіса Фролова чекає на хлопчика. На святі української зірки були присутні її подруги та колеги: телеведуча Кароліна Ашіон, співачка Лаура Марті, радіоведуча Даша Коломієць, кінорежисер Тоня Ноябрьова та інші. Не оминула свято і Катя Осадча, яка завітала разом з операторами програми «Світське життя», так що шанувальники зовсім скоро дізнаються кілька пікантних подробиць про Васю Фролову.

Нагадаємо, вагітній Василини Фроловій відмовили в прийомі в пологовому будинку через коронавірус. Про випадок кричущого непрофесіоналізму ведуча розповіла своїм підписникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ