Today.ua

Віра Брежнєва похвалилася інтер'єром нової квартири в Києві: фото

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе живуть на три країни. У них є розкішна нерухомість в Україні, Італії та Росії. Навесні 2021 року композитор придбав елітну квартиру в скляній вежі "Скайлайн" в центрі Києва, а ексучасниця гурту "ВІА Гра" похвалилася мінімалістичним інтер'єром.

Успішна українська співачка, яка останнім часом пробує себе як фешн-блогер, поділилася з шанувальниками фотографіями зі своєї нової квартири. Йдеться про апартаменти на 206 квадратних метрів, що зараз оцінюються в 825 тисяч доларів. В елітній новобудові є кафе, тренажерний зал, конференц-зал, лаунж-зона, бібліотека та дитячий майданчик.

"Сьогодні день почався чудово ... Відвезла дочку в школу і вранці був вільний час. Так я відкрила для себе ... затишок", - зазначила в публікації Віра Брежнєва.

Співачка похвалилася знімком із залу, показавши просторий світлий диван, килим, дзеркальну шафу, цікавий комод, люстру і декор. В їдальні висить незвичайний годинник у всю стіну, який артистка давно обирала, а біля вікна стоїть великий круглий стіл. У спальні просторе ліжко і вбудовані шафи. Інтер'єр в новій квартирі Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе виконаний в світлих тонах. Кругом присутні натуральні матеріали: дерево, бавовна, льон. Завдяки своєму витонченому смаку виконавиця зуміла все обставити стильно. Нагадаємо, стало відомо, де і яку нерухомість має Віра Брежнєва і її чоловік Костянтин Меладзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ