До святкового столу на Великдень господині намагаються подати свої найвдаліші і улюблені страви. При цьому, завжди хочеться приготувати що-небудь новеньке, щоб здивувати дорогих гостей. Салат «Весняний олів'є» виходить ніжним, смачних і ситним, таке блюдо сподобається дорослим і дітям.
Для приготування салату курячу грудку слід вимити, обсушити паперовими рушниками, натерти сумішшю рослинної олії і спецій. Загорніть м'ясо у фольгу і запечіть в духовці.
Салат «Весняний олів'є»
Інгредієнти:
- 200 г запеченого курячого філе
- 100 г замороженого зеленого горошку
- 200 г відвареної картоплі
- 1 велика відварна морква
- 3 варених яйця
- 6-7 стебел шніт-цибулі
- 3 свіжих огірка
- 100 мл домашнього майонезу
Спосіб приготування:
Картоплю, моркву і яйця слід почистити і нарізати дрібними кубиками. Огірки наріжте тонкою соломкою.
Куряче м'ясо розберіть на волокна, перекладіть в ємність до решти продуктів. Заправте салат домашнім майонезом або йогуртом без добавок.
Перед подачею на стіл салат «Весняний олів'є» можна прикрасити гілочками свіжої зелені, фігурками з овочів і часточками яєць.
Смачного!
Яка ж Пасха без пасок? Обов'язково приготуйте паски на топленому молоці до святкового столу, тісто виходить неймовірно ароматним, ніжним і смачним.