Today.ua

«Весняний олів'є» на Великдень: рецепт салату з куркою і свіжими овочами

До святкового столу на Великдень господині намагаються подати свої найвдаліші і улюблені страви. При цьому, завжди хочеться приготувати що-небудь новеньке, щоб здивувати дорогих гостей. Салат «Весняний олів'є» виходить ніжним, смачних і ситним, таке блюдо сподобається дорослим і дітям.

Для приготування салату курячу грудку слід вимити, обсушити паперовими рушниками, натерти сумішшю рослинної олії і спецій. Загорніть м'ясо у фольгу і запечіть в духовці.

Салат «Весняний олів'є»

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Картоплю, моркву і яйця слід почистити і нарізати дрібними кубиками. Огірки наріжте тонкою соломкою.

У миску з подрібненими овочами всипте зелений горошок, дрібно нарізану шніт-цибуля. Поперчіть і посоліть за смаком.

Куряче м'ясо розберіть на волокна, перекладіть в ємність до решти продуктів. Заправте салат домашнім майонезом або йогуртом без добавок.

Перед подачею на стіл салат «Весняний олів'є» можна прикрасити гілочками свіжої зелені, фігурками з овочів і часточками яєць.

Смачного!

Яка ж Пасха без пасок? Обов'язково приготуйте паски на топленому молоці до святкового столу, тісто виходить неймовірно ароматним, ніжним і смачним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ