Today.ua

Вінтажні сережки та смарагдовий жакет: Олена Зеленська зачарувала стильним вбранням на новому фото

Олена Зеленська не вперше з'являється на публіці у вбранні зеленого кольору, розуміючи, що відтінок трави їй дуже пасує. На цей раз перша леді України поділилася офіційним кадром, зробленим спеціально для німецького видання.

Дружина українського президента дала інтерв'ю журналу Die Welt, розповівши про українських дітей, які постраждали під час війни, розв'язаної Росією. А також про започатковану нею програму Національної психологічної підтримки, в рамках якої провідні світові фахівці навчать українських психологів допомагати постраждалим у війні, боротися з ПТСР.

"Я точно не хочу, щоб українські діти залишилися травмованими на все життя. Ми маємо повернути їм віру у світ, який відкритий для них", - зазначила перша леді України.

У кадрі Олена Зеленська постала у дуже гарному приталеному двобортному жакеті чи сукні-пальті з довгими рукавами та акцентними ґудзиками смарагдового відтінку. У вухах у неї видніються симпатичні золоті вінтажні сережки, які імітують форму ґудзиків на одязі. Волосся перша леді України уложила у гарну зачіску на бічний косий проділ, частину локонів прибрала за вухо і відкинула назад. У макіяжі дружина Володимира Зеленського підкреслила очі і свою природну красу.

Нагадаємо, Олена Зеленська в піджаку в стилі мілітарі підкорила образом у дусі воєнного часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ