Вершкове масло можна замінити смачною та корисною пастою з авокадо. Рецепт намазки на хліб дуже простий, а смак виходить чудовий, який поєднується з будь-якими продуктами в салатах, кашах, сендвічах та бутербродах. Відмінна альтернатива вершковому маслу готується дуже швидко.
Масло з авокадо
Інгредієнти:
- 2 середніх авокадо
- 180 г вершкового масла 82%
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. чорного перцю
- 1 ч. л. сушеного часнику
- 1 ч. л. сушеного кропу
- сік половини лайма або лимона
Спосіб приготування:
Розріжте авокадо навпіл, видаліть кісточку і зріжте шкірку. М'якуш наріжте шматочками і перекладіть в чашу блендера. До подрібненого авокадо додайте нарізане кубиками розм'якшене вершкове масло, влийте сік цитрусу, всипте сіль та прянощі. Збийте блендером інгредієнти до пюре.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Масу, що вийшла, перекладіть у скляну ємність, накрийте поліетиленовою кришкою і відправте в холодильник на 2 години. Використовуйте масло з авокадо для приготування соусів, додавайте в каші, макарони та овочеві страви замість вершкового масла, готуйте з ним бутерброди з рибою, м'ясом чи овочами. У будь-якому випадку вийде смачна та корисна страва.
Смачного!
Приготуйте також смачні та дуже апетитні закуски на Старий Новий рік. У рецептах можна сміливо використовувати олію з авокадо.