Today.ua

Смачне та корисне масло з авокадо: рецепт пасти для бутербродів на кожен день та до свята

Вершкове масло можна замінити смачною та корисною пастою з авокадо. Рецепт намазки на хліб дуже простий, а смак виходить чудовий, який поєднується з будь-якими продуктами в салатах, кашах, сендвічах та бутербродах. Відмінна альтернатива вершковому маслу готується дуже швидко.

Масло з авокадо

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Розріжте авокадо навпіл, видаліть кісточку і зріжте шкірку. М'якуш наріжте шматочками і перекладіть в чашу блендера. До подрібненого авокадо додайте нарізане кубиками розм'якшене вершкове масло, влийте сік цитрусу, всипте сіль та прянощі. Збийте блендером інгредієнти до пюре.

Масу, що вийшла, перекладіть у скляну ємність, накрийте поліетиленовою кришкою і відправте в холодильник на 2 години. Використовуйте масло з авокадо для приготування соусів, додавайте в каші, макарони та овочеві страви замість вершкового масла, готуйте з ним бутерброди з рибою, м'ясом чи овочами. У будь-якому випадку вийде смачна та корисна страва.

Смачного!

Приготуйте також смачні та дуже апетитні закуски на Старий Новий рік. У рецептах можна сміливо використовувати олію з авокадо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ