Today.ua

Володимир Остапчук розповів, як ставиться до вакцинації від коронавірусу

Володимир Остапчук відповів на запитання шанувальників про те, як особисто він ставиться до вакцинації. Шоумен зізнався, що, за словами представника ВООЗ, українцям, щоб вийти з карантину, потрібно або перехворіти, або вакцинуватися, інакше в країні продовжаться спалахи захворюваності.

Успішний український ведучий розповів, що недавно був на одному заході як ведучий, і там виступав представник українського ВООЗу, який живе в Швейцарії та курирує наше Міністерство охорони здоров'я.

«Всі країни вийдуть не одночасно з пандемії ... Масово вакцинацію почали ізраїльтяни - вони першими вийдуть, потім Великобританія, США, Євросоюз, - розповідає слова представника ВООЗ Володимир Остапчук. - Що з нами? Він сказав, поки ми не почнемо вакцинуватися всією країною, ми не досягнемо цього колективного імунітету, такі локальні спалахи будуть. Тут теж справа за кожним: або перехворіти, або ховатися від інфекції, або вакцинуватися».

Після цього шоумен зазначив, що спеціаліст думає з приводу існуючих вакцин:

«З приводу «Супутник-5 »- однозначно ні. З приводу західних, він сказав, що довіряє їм, хоч вони і зроблені у воєнний час. З приводу індійської - нічого не сказав, але я особисто проти».

Нагадаємо, Володимир Остапчук розповів, ким працював до успіху на телебаченні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ