Today.ua

Волочкова повторила своє знамените фото на пляжі через десять років

Десять років тому знаменита балерина Великого театру, витончена й інтелігентна Анастасія Волочкова вразила всіх, виклавши в Мережі фото на пляжі. Тепер зірка балету поділилася подібним знімком, знову провівши фурор.

На своїй сторінці в Інстаграм Анастасія Волочкова часто ділиться вельми інтригуючими фотознімками. Колишня прима Великого театру продовжує активно займатися балетом, підтримуючи тіло в формі. Ну а результатами своєї праці 44-річна танцівниця хвалиться на часом занадто відвертих фотографіях. Вже мало кого Анастасія Волочкова може здивувати своїм шпагатом, які вона демонструвала і в лазні, і на пляжі в ластах, і в костюмі Єви, прикриваючись пальмовим листком ...

І все ж, Анастасія Волочкова на цей раз здивувала, поділившись знімком, який перегукується з її першим скандальним фото на пляжі, коли зірка балету зобразила на своєму абсолютно голому тілі якусь подобу купальника з морських черепашок. Чи не обговорював тоді Анастасію тільки ледачий. Варто відзначити, що на новому знімку Анастасія Волочкова обрала більш виграшну позу, та й «купальник» з черепашок трохи менше відвертий. Можливо, цей варіант пляжного фото шанувальники прими-балерини оцінили б більш позитивно, але, на жаль, зоряна красуня відключила можливість коментування під своїми постами в Інстаграм.

Нагадаємо, раніше українська співачка Оля Полякова показала свій оновлений імідж. Співачку назвали Української Барбі, а також порівняли з Аліною Гросу та Надею Дорофеєвої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ