Today.ua

Повертатися не збирається: що буде з нерухомістю Віри Брежнєвої у Росії

Наприкінці лютого, коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, розв'язана Росією, українська співачка, яка жила та працювала в РФ, залишила країну-агресора. Артистка вирушила до Італії, де допомагала українським біженцям та дуже переживала за долю своєї країни.

Повідомляється, що артистка розірвала стосунки зі своїм PR-менеджером Анастасією Драпенко. За словами піарниці, вона більше не працює з виконавицею, і Віра Брежнєва більше не повернеться до Росії. Жодні контракти та гастролі не зіграли ролі у прийнятті рішень колишньою зіркою групи "ВІА Гра".

У РФ співачку активно називають "зрадницею" за те, що вона підтримала свою Батьківщину у найжахливіший момент, а росіяни закликають владу заборонити Вірі Брежнєвій в'їзд до країни. На сьогодні у цьому списку лише Андрій Данилко, Світлана Лобода, Макс Барських, Монатик, Андрій Бедняков та Антон Птушкін.

У Росії у виконавиці залишився пристойний пакет нерухомості. Йдеться про ательє в центрі Москви площею майже 100 квадратних метрів у районі Червоної Пресні. Оренда цього приміщення може стартувати з 300 тисяч рублів на місяць (167 тисяч гривень), а саме ательє Віра Брежнєва могла придбати за 50 мільйонів рублів (27,7 мільйона гривень). У березні 2021 року виконавиця придбала квартиру на 70 квадратних метрів і два паркувальних місця в клубному домі преміум-класу "Резиденція МОНЕ", що обійшлося їй не дешевше за 50 мільйонів рублів (27,7 мільйона гривень). Здавати таку квартирку зірка може приблизно за 200 тисяч рублів на місяць (112 тисяч гривень).

У чоловіка Віри Брежнєвої, композитора Костянтина Меладзе за 19 кілометрів від МКАД по Новій Ризі є особняк у котеджному селищі "Міленіум Парк". Двоповерховий особняк на 480 квадратних метрів оцінюється у 300 мільйонів рублів (167 мільйонів гривень). На цей момент жодна з нерухомостей зірки, а також її чоловіка не були виставлені на продаж. У майбутньому вони або будуть порожні, або їх здадуть у найм, а може й продадуть.

Нагадаємо, стало відомо, де під час війни ховається Ані Лорак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ