Today.ua

Всього із трьох інгредієнтів: рецепт дуже тонкого та смачного лаваша

Немає нічого кращого за лаваш приготовлений власними руками. Насправді цей процес не такий важкий, як може здатися. Пропонуємо спробувати приготувати прісний білий хліб всього з трьох інгредієнтів.

Тонкий лаваш із трьох інгредієнтів – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Просіюємо борошно. Додаємо сіль (на смак) та перемішуємо.
  2. Усередині миски з борошном робимо невелике заглиблення, поступово вливаючи окріп, замішуємо тісто. Додаємо олію.
  3. Тісто має вийти м'яким та еластичним. Скочуємо його в кульку, обертаємо пакетом або харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на пів години.
  4. Після закінчення часу дістаємо тісто і трохи вимішуємо.
  5. Розділяємо на шість рівних частин і розкочуємо.
  6. На розігріту сковороду з товстим дном викладаємо коржики та обсмажуємо по хвилині з кожного боку.
  7. Готові лаваші викладаємо один на одного, змащуючи зверху гарячою водою.
  8. Накриваємо харчовою плівкою або рушником і даємо настоятися одну годину.

Подавати лаваш можна замість хліба або робити рулетики з різною начинкою.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам спробувати хрусткі грінки з яйцем та помідором. Кулінари розкрили п'ять секретів приготування ідеального сніданку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ