Today.ua

Виглядає на 10 років молодше: 70-річна мама Віри Брежнєвої зачарувала красою на новому фото

Віра Брежнєва разом зі своїми сестрами зібралася разом уперше за п'ять років, щоб відсвяткувати мамин ювілей. Тамарі Віталіївні Галушка виповнилося 70 років. З шанувальниками українська артистка поділилася новим фото своєї мами, спричинивши фурор у Мережі. Жінка виглядає значно молодшою за свій вік.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз екс-учасниця гурту "ВІА Гра" та дружина Костянтина Меладзе опублікувала фото Тамари Віталіївни. Мама Віри Брежнєвої постала в білосніжній сорочці ідеального крою, з тонким золотим ланцюжком на шиї та золотими сережками-кільцями у вухах. 70-річна красуня носить дуже стильну зачіску – каре з косою чілкою, яка їй дуже пасує. У неї чудова здорова шкіра, великі виразні блакитні очі та темні брови.

"Я сьогодні отримала стільки привітань, ніби день народження у мене. Але в мене справді сьогодні свято. Святкувату матусю, яка жива, здорова, з нами. І це безцінно. Дякуємо всім велике за добрі слова та теплі побажання. А бажання у мами одне (мир в Україні). І нехай воно здійсниться", - зауважила Віра Брежнєва.

В особистому акаунті в Інстаграм виконавиця опублікувала відео з машини, показавши своїх сестер та маму разом.

"Знову разом. Останній раз ми збиралися в такому складі рівно 5 років тому. З цього ж приводу – День Народження нашої матусі. Головна цінність була, є і буде – наша сім'я. А найкращий подарунок для мами, особливо зараз – побачити своїх 4х доньок нехай навіть всього на добу. Мама. Галя. Віра. Віка. Настя.70", - написала Віра Брежнєва.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vera Brezhneva (@ververa)

Нагадаємо, Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе опинилися на межі розлучення - різні погляди на війну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ