Запечена картопля з рум'яною скоринкою за секретним рецептом

Автор: Шевченко Лилия

У домашніх умовах не виходить приготувати смажену або запечену картоплю, щоб кожна скибочка була покрита хрусткою рум'яною скоринкою. Насправді все дуже просто, якщо використовувати один секрет.

Запечена картопля з рум'яною скоринкою за секретним рецептом - today.ua

У кафе та ресторанах, перед тим, як відправити нарізану шматочками картоплю в духовку або на сковороду, її замочують у крижаній воді. Для цього необхідно налити воду у велику каструлю, додати дві – три жмені колотого льоду та чайну ложку солі. Добре все перемішайте і всипте нарізану картоплю.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Залишіть у крижаній солоній воді картоплю рівно на сім хвилин, потім перекладіть на чистий кухонний рушник, щоб прибрати зайву вологу. Потім збризкайте картоплю олією, посипте спеціями і відразу ж відправте у форму для запікання і в розігріту духовку. Також можна обсмажити підготовлені скибочки картоплі на розпеченій олії до готовності. Запечена картопля з рум'яною скоринкою за секретним рецептом Приготовлена таким чином картопля завжди виходить хрустким і рум'яним з усіх боків. При цьому він набагато смачніший і корисніший за жирну картоплю фрі, яку часто вживати в їжу небезпечно для здоров'я.

Дізнайтеся також, коли потрібно солити відварену картоплю, щоб вона не розварилася і зберегла корисні речовини.

Популярні зараз

Російська армія до 9 травня спробує захопити ще одне українське місто

Латвія передасть ЗСУ новітні зенітні комплекси MANTIS

Україна не буде використовувати F-16 одразу після їх прибуття, - спікер ПС

Військовий розповів про зміну ставлення українців до людей у формі