Запіканка з кабачків і сиру: простий рецепт корисної і смачної страви

Навіть з найпростіших і бюджетних інгредієнтів можна приготувати приголомшливий сніданок, обід і вечерю для всієї родини. Сьогодні ми вирішили запропонувати нашим читачам чудовий рецепт з головного сезонного продукту - кабачків.

Запіканка з кабачків і сиру: простий рецепт корисної і смачної страви  - today.ua

Інгредієнти:

  • 500 грамів кабачків
  • 250 грамів м'якого сиру
  • 50 мілілітрів молока або кефіру
  • 2 яйця
  • 1 цибуля
  • 50 грамів твердого сиру або моцарели
  • Пару зубчиків часнику
  • Спеції на смак

Спосіб приготування: Запіканка з кабачків і сиру: простий рецепт корисної і смачної страви У сир вливаємо молоко, видавлюємо часник, додаємо яйця, сіль і приправи на смак. Добре перемішуємо. Якщо сир зернистий його попередньо краще перебити блендером.

Нарізаємо кабачки кружечками, цибулю півкільцями.

У керамічну форму викладаємо кабачки, зверху сирну масу, цибулю і присипаємо твердим сиром. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45-55 хвилин.

Готово. Смачного!

Пропонуємо вам також приготувати омлет по-турецьки з помідорами і перцем - рецепт сніданку на швидку руку.