Today.ua

Закінчення війни в Україні: екстрасенс спрогнозувала переговори з Росією

Завершення війни в Україні – найгостріше питання, яке хвилює наших співвітчизників. Екстрасенс та таролог Людмила Хомутовська зробила прогноз щодо розвитку подій найближчим часом. Вона заявила, що бойові дії закінчаться 2023 року.

Езотерик заявила, що українські захисники здійснять контрнаступ. Наша країна отримає допомогу від міжнародних партнерів. Буде масштабна боротьба з російськими окупантами, яка принесе великі втрати, але перемогу здобуде Україна.

Екстрасенс спрогнозувала переговори з Росією

Людмила Хомутовська нагадала, що українське керівництво схиляли до переговорів. Однак у наступні кілька місяців тиск ззовні посилиться. У хід підуть різні маніпуляції та великі гроші, зазначила таролог.

"До кінця року ми маємо закрити цю тему, але це буде довгий переговорний процес", - запевнила Хомутовська.

За словами ясновидячої, війна з рашистами не закінчиться після довгоочікуваної смерті диктатора Володимира Путіна. Президент країни-агресора не доживе до суду в Гаазі, проте його спільники точно там опиняться.

"У Росії мають відбутися певні внутрішні зміни. Тому спочатку буде справжній Армагеддон всередині країни, а лише потім Україна піде на переговори. Але повторюся: цей процес буде дуже складним", - спрогнозувала екстрасенс.

Людмила Хомутовська наголосила, що російський президент вважає, що має багато ресурсів для продовження війни. Однак він зіткнеться з проблемами всередині Кремля – високопосадовці боротимуться за владу і почнуть розвалювати країну. У результаті вона розділиться на частини та зіткнеться з серйозною економічною кризою.

Хомутовська також повідомила, що білоруський диктатор піде за своїм наставником. Зміна влади у цій державі пройде військовим шляхом – очікується революція.

Раніше астролог Дмитро Уранус розповів, коли та як закінчиться війна в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ