Today.ua

Заздрість і захват: Катерина Кухар не перестає захоплювати своєю витонченою фігурою

Катерина Кухар ділиться останніми фотографіями з Мальдівських островів, бо сьогодні, 26 січня 2021 року прима-балерина разом з сім'єю відправилася додому. Черговий знімок в купальнику викликав у прихильників скажений захват, адже танцівниця змогла вміло підкреслити всі свої принади.

Українська балерина і суддя танцювального проєкту «Танці з зірками» опублікувала в особистому акаунті в Інстаграм нове фото. Витончена зірка зображена лежачи на бортику басейну з прекрасним видом. Оточують Катерину Кухар тільки океан і небесно-блакитне небо.

«Немає новин, немає взуття ...», - підписала англійською публікацію прима-балерина Національної опери України.

Позуючи в тілесному купальнику, Катерина Кухар вигнулась так, щоб підкреслити всі свої принади - стрункі ноги, пружні сідниці, плоский живіт і підкачані руки. На тілі зірки немає ні єдиної вади, а її підтягнута шкіра переливається на сонці. Шанувальники не поскупилися на компліменти в коментарях під постом:

«Як тобі йде загар і цей приголомшливий вид!», «Мистецтво-це ви», «Катя, не можна бути такою Ідеальною», «Грація і жіночність - це і є ви Катюша», «Ви сама граціозність!!», «У Вас все космічно ідеально».

Нагадаємо, Катерина Кухар здивувала знімками дочки. Фанати не перестають стверджувати, що дівчинка росте копією батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ