Зелені помідори по-корейськи - це дивно смачний салат на зиму. Не соромно таку закуску поставити і на святковий стіл, і подати до затишної сімейної вечері.
Консервовані зелені помідори по-корейськи
Інгредієнти:
- 1 кг зелених томатів
- 2 солодких болгарських перцю
- 4 зубчики часнику
- 0,3 пучка свіжої зелені
- 50 мл оцту 9%
- 50 мл рафінованої соняшникової олії
- 50 г цукру
- 1 ст. л. солі
- 0,3 ч. л. меленого червоного перцю
Спосіб приготування:
Помідори наріжте часточками, болгарський перець без насіння - соломкою. Зелень (петрушка, кріп, кінза або базилік) дрібно порубати ножем. Часник пропустіть через прес.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Складіть всі підготовлені овочі і зелень з часником в глибоку миску. Додайте цукор, сіль і гострий червоний перець. Перемішайте, влийте оцет і соняшникову олію. Ще раз добре перемішайте. Розкладіть салат по чистим скляним банкам (0,5 л), накрийте поліетиленовими кришками і залиште в холодному місці настоюватися 8 годин.
Зелені помідори по-корейськи готові, їх можна відразу подавати до столу. При бажанні, салат можна залишити на зиму, але зберігати слід обов'язково в холодильнику.
Смачного!
Приготуйте також мариновані помідори на зиму, які виходять смачніші, ніж огірки і гриби.