Today.ua

Зелені помідори по-корейськи: рецепт смачного і хрусткого салату до святкового столу взимку

Зелені помідори по-корейськи - це дивно смачний салат на зиму. Не соромно таку закуску поставити і на святковий стіл, і подати до затишної сімейної вечері.

Консервовані зелені помідори по-корейськи

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Помідори наріжте часточками, болгарський перець без насіння - соломкою. Зелень (петрушка, кріп, кінза або базилік) дрібно порубати ножем. Часник пропустіть через прес.

Складіть всі підготовлені овочі і зелень з часником в глибоку миску. Додайте цукор, сіль і гострий червоний перець. Перемішайте, влийте оцет і соняшникову олію. Ще раз добре перемішайте. Розкладіть салат по чистим скляним банкам (0,5 л), накрийте поліетиленовими кришками і залиште в холодному місці настоюватися 8 годин.

Зелені помідори по-корейськи готові, їх можна відразу подавати до столу. При бажанні, салат можна залишити на зиму, але зберігати слід обов'язково в холодильнику.

Смачного!

Приготуйте також мариновані помідори на зиму, які виходять смачніші, ніж огірки і гриби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ