Today.ua

Дружина “Холостяка“ Нікіти Добриніна відкрила правду на їх інтимне життя напередодні пологів

"Холостяк" Нікіта Добринін і його дружина гранично чесни з шанувальниками. Закохані показують кожен момент свого особистого життя і не соромляться говорити навіть на дуже особисті теми. Так, Даша Квіткова розповіла, яке у неї з чоловіком інтимне життя в період вагітності і напередодні пологів.

За УЗД дата пологів першої дитини головного героя і переможниці шоу "Холостяк-9" призначена на завтра, 13 липня. Чекаючи появи на світ свого первістка, блогерша вирішила відповісти на питання своїх фанатів. Звичайно ж, багато з них стосувалися вагітності.

Говорячи про те, що може викликати пологи, один з підписників порадив фізичні вправи і секс, на що Даша Квіткова відповіла, що у неї є і те і інше. Однак нічого не допомагає, і дитина народиться, коли буде до цього готова.

"Щоб швидше народити ... не щоб. За секс не переживайте, він у нас кожен день. Фізичні навантаження теж були, переїзд, коробки і тд. Дітки завжди самі вирішують, коли їм з'явитися - зазначила дружина екс-"Холостяка". А на зауваження від підписників про те, що не віриться, що у закоханих секс прям кожен день, Даша Квіткова зазначила: - Ну, що я можу вам сказати ... ставте свічку".

Також не обійшлося і без коментарів про те, що під час вагітності не можна нічим таким займатися. Подібні коментарі викликали у блогерша невдоволення, і вона різко відповіла: "Дихати не можна ще, їсти теж не можна. Спати ще, кажуть, не можна під час вагітності". Нагадаємо, "Холостяк" Нікіта Добринін зробив вагітній дружині дорогий подарунок на 23-річчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ