Today.ua

Дружина “Холостяка“ Нікіти Добриніна показала фото в спідній білизні через місяць після пологів

"Холостяк" Нікіта Добринін і переможниця 9 сезону Даша Квіткова майже місяць тому стали батьками. Закохані вже звикли до своєї нової ролі, а новоспечена матуся витрачає всі свої сили не тільки на сина, а й на боротьбу з набраною під час вагітності вагою.

"Сьогодні я знову була на масажі Icoon, вирішила поєднувати разом з ручним. Все-таки в жовтні в купальнику красуватися", - зазначила в публікації блогерша.

У Інстаграм-сторіз обраниця головного героя 9 сезону шоу "Холостяк" опублікувала несподіване фото. До цього вона позувала тільки в бандажі, а зараз показала себе в звичайних трусах. Варто відзначити, що за місяць Даша Квіткова сильно змінилася: її животик майже пішов, і вона стрімко втрачає вагу.

В кінці липня дружина "Холостяка" Нікіти Добриніна розповіла, що вдалося їй це завдяки підтримці чоловіка і перегляду свого харчування. Вона відмовилася від мучного, жирного і солодкого.

"Кожен день чоловік каже мені близько тисячі компліментів, цілує кожну складочку або ямочку на моєму тілі. Я знаю, що цей період потрібно просто пережити і все обов'язково відновитися, просто зараз на тлі гормонів - так важлива підтримка люблячої людини", - зазначила блогерша, додавши, що до фізичної активності зможе повернутися тільки через місяць.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Daria Kvitkova (@kvittkova)

Нагадаємо, "Холостяк" Нікіта Добринін і Даша Квіткова готуються стати батьками вдруге.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ