Today.ua

Дружина Олега Винника у мінішортах похвалилася спортивною фігурою

Олег Винник, як і його таємна дружина, рідко діляться із шанувальниками особистими фото та відео. Вони практично не показують спільні фотографії, не підтверджують, але й не спростовують факту свого заміжжя та наявність дитини. Також дружина успішного артиста не дає інтерв'ю ЗМІ.

Таїсія Сватко досить рідко робить публікації в особистому обліковому записі в Інстаграм, але, мабуть, виконавиця вирішила повернутися до соціальних мереж і частіше спілкуватися з фанатами. У мікроблозі артистка, яка розпочала сольну кар'єру під псевдонімом Таюне, опублікувала серію чорно-білих фото.

"Всі ми пишемо чорним по білому, різниця лише у почерку", - зазначила дружина Олега Винника.

У кадрі 47-річна співачка постала в картатому комбінезоні, спустивши верхню частину, і залишившись тільки в коротких шортиках. Вся увага прикута до струнких спортивних ніжок Таїсії Сватко, якими вона похвалилася з усіх боків. Образ артистка завершила облягаючою кофтинкою, масивними кросівками, кепкою з логотипом Олега Винника, спортивним годинником та стриманими аксесуарами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Таюне Таїсія (@taunetaisia)

Шанувальники не змогли стримати свого захоплення, залишивши безліч лайків під постом, і масу захоплених компліментів:

"Гарно сказано! Фото, Таєчка, просто бомбезні! Все ж таки чорно-білі знімки зачіпають більше, ніж кольорові!", "Які ніжки, красуня", "Найкрасивіша, найулюбленіша, найкраща і чудова - Таюся", "Фото просто бомба. Щастя вам чарівна квіточка Таюне", "Та, фото просто супер".

Нагадаємо, Олега Винника застукали у компанії блондинки з 15 розміром грудей: відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ