Today.ua

Дружина Сергія Притули похвалилася милим подарунком від шоумена

Сергій Притула - успішний український шоумен, багатодітний батько і турботливий чоловік. Попри те, що зірка шоу "Хто зверху?" багато працює, він встигає проводити час з сином від першого шлюбу, дочками від другого і не забуває балувати кохану дружину.

В особистому акаунті в Інстаграм Катерина Притула зробила рідкісну публікацію. Красуня-блондинка похвалилася подарунком, який їй вручив її благовірний. У кадрі можна побачити розкішний букет осінніх квітів, який стоїть у вазі посеред обіднього столу.

"Осінній настрій. Спасибі, Сергій", - зазначила дружина шоумена.

Також в сторіз Катерина показала кадри з прогулянки з донькою. Разом з 4-річною Соломією і напевно 5-місячною Стефанією дружина Сергія Притули прогулялася по мальовничому місці. Кругом пожовклі дерева, а трава усипана золотим листям. Вдалині можна побачити старшу дочку зоряного подружжя одягнену в рожеву куртку, яка їде на триколісному велосипеді.

"Ну, яка ж класна погода", - захопилася Катерина Притула.

Український шоумен одружився вдруге в 2015 році. З першою дружиною, Юлією Андрійчук з Тернополя, Сергій Притула зберіг добрі стосунки, і вона не перешкоджає йому бачитися з сином. Коли ведучий на гастролях його 13-річний син живе з мамою, а коли повертається до Києва, то нерідко хлопчик гостює у тата.

Нагадаємо, Сергій Притула вручив 13-річному синові на день народження екстремальний подарунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ