Today.ua

Чи живе Мішина з Еллертом: як склалися стосунки “Холостячки“ після шоу

Фанати знайшли підтвердження тому, чи живуть разом після фіналу шоу «Холостячка» Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. 33-річний ведучий став переможцем проєкту, завоювавши серце красуні-актриси. Але як склалися їх стосунки після?

Ще до того, як відбувся довгоочікуваний фінал «Холостячки» уважні фанати вже з'ясували, що переможе Саша. Глядачі вирахували, що після завершення зйомок Ксенія почала жити із своїм обранцем в її розкішній квартирі в Києві.

Проаналізувавши деякі публікації в Інстаграм, фанати виявили, що Еллерт знімав відео на кухні Мішиной. Такий висновок був зроблений з характерних шаф на стіні.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ХОЛОСТЯК і холостячки ? (@ 10holostyak_stb)

Також шанувальники виявили, що під час ефіру з Рибаком переможець шоу сидів на дивані Ксюши.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ХОЛОСТЯК і холостячки ? (@ 10holostyak_stb)

Виходячи з усіх доказів, фанати з упевненістю говорять про те, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт живуть разом.

«Вибір я робила серцем .Красива імпровізація неможлива без продуманого і підготовленого контексту», - написала «Холостячка» в Інстаграм після завершення шоу.

Цікаво те, що батько дівчини схилявся на користь Олексія Тригубенко, який у фіналі боровся за серце Мішиной. Нагадаємо, на думку астролога «Холостячка» Ксенія Мішина вибрала з двох фіналістів чоловіка імпульсивного і безрозсудного. Подивимося, як складеться їхня доля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ