Today.ua

Як правильно варити пельмені: секретний інгредієнт, який потрібно додавати під час приготування

Пельмені недостатньо самому зліпити або купити в магазині, їх ще важливо правильно зварити. Досвідчені господині додають у воду для варіння пельменів лише один інгредієнт, який робить їх у рази смачнішим. Дізнайтеся, про що йдеться, і спробуйте зварити пельмені по новому рецепту.

Пельмені потрібно заздалегідь дістати з морозилки, щоб вони адаптувалися до тепла, але при цьому не розморозилися повністю.

Наберіть каструлю чистої води, в якій плануєте варити пельмені, та поставте її на вогонь.

Коли вода закипить, зменшіть вогонь і засипте пельмені.

Доведіть пельмені до кипіння, перемішайте їх, а коли вони випливуть, повільно влийте в каструлю одну склянку холодної води.

Продовжуємо варити пельмені, доки вода в каструлі не закипить вдруге.

Потім засікаємо кілька хвилин і можна вважати, що пельмені повністю готові.

Додавання холодної води в пельмені в середині варіння дозволить краще проваритись начинці та тіст, а також повністю розкрити всі свої смакові якості страви. Достатньо влити лише одну склянку холодної води в каструлю, щоб страва вийшла апетитнішою.

Раніше повідомлялося, як приготувати ідеальне тісто для пельменів у домашніх умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ