Today.ua

Як приготувати пікантну тушковану капусту: секретний інгредієнт, який зробить страву смачнішою

Тушкована капуста - ситна та поживна страва, яку можна подавати до столу як окремо, так і з будь-яким гарніром. Капуста добре поєднується з м'ясом, грибами, крупами, тощо. У військовий час замість м'яса в капусту можна додати звичайну тушонку, яка точно знайдеться у кожного вдома.

Щоб тушкована капуста вийшла соковитішою, краще змішати свіжу капусту з квашеною.

Тушкована капуста з тушонкою

Інгредієнти:

Моркву натріть на великій тертці. Цибулю наріжте півкільцями.

Обсмажте овочі до м'якості.

Свіжу капусту дрібно наріжте, квашену капусту процідіть від соку. Додайте капусту в сковороду, долийте трохи води та тушкуйте на слабкому вогні протягом години.

Коли капуста вже буде м'якою та готовою, змішайте її з тушонкою. За смаком посоліть і поперчіть.

Страва готова. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати пікантну тушковану капусту по-німецьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ