Today.ua

Оля Полякова розповіла про свої незатребувані яйцеклітин : “Мені ніколи це зробити“

Оля Полякова розповіла, що дуже хоче третю дитину, хлопчика. Однак вона так зайнята, що їй навіть ніколи зайнятися з чоловіком цим "процесом". Тому вона вирішила заморозити свої яйцеклітини.

Співачка відверто розповіла про подробиці свого інтимного життя, а вірніше їхню відсутність, у черговому випуску телешоу "Хто зверху?", яке транслюють на Новому каналі. Гостями шоу були Полякова та музикант Сергій Бабкін.

За умовами шоу в ньому є раунд, в якому одна сторона розповідає про себе всілякі історії, а інша повинна вгадати - правда це чи вигадка. Оля Полякова поділилася своєю історією. Вона сказала, що хоче трьох дітей, як у Сергія Бабкіна. Але в неї поки лише дві дочки, і вони з чоловіком мріють про сина. Та поки що далі мрії справа не просунулася, бо Поляковій, з її шаленим ритмом життя, ніколи не те що виносити дитину, а навіть зайнятися процесом її "виготовлення".

А між тим, роки минають. Молодшою і здоровішою вона, природно, не стає. Тому Оля зробила рішучі кроки назустріч своїй мрії.

"Мрію народити сина. Але я дуже зайнята, і мені ніколи це зробити. І не тільки виносити, але навіть "зробити" його. Тому, щоб народити здорового сина своєму чоловікові, я заморозила яйцеклітини", - поділилася зірка.

Трохи поміркувавши, Сергій Бабкін прийшов до висновку, що таке цілком реально. Та, як з'ясувалося, довгонога блондинка його обдурила. Вірніше, наполовину обдурила. Ніяких яйцеклітин вона поки не заморожувала. Однак зірка все ж мріє про сина і дійсно має намір "відкласти" свої яйцеклітини про запас.

Нагадаємо, стало відомо, що кілька днів тому Оля Полякова тріумфально виступила зі своїм шоу "Королева ночі" на музичному фестивалі в Дубаї. В Еміратах довгонога українка весело проводила час із Філіпом Кіркоровим. Українська зірка опублікувала у себе в сторіз кадри їхнього спільного відпочинку в одному з найдорожчих ресторанів Дубая.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ