Today.ua

“Він як Штірліц“: Євген Кошовий розповів, про що спілкується із Зеленським під час війни

Зірка "Кварталу 95" та близький друг Володимира Зеленського Євген Кошовий розповів, чи спілкується він із президентом України під час війни, і коли вони бачилися востаннє.

За словами Кошового, з міркувань безпеки він не може розповісти, де і коли була їхня зустріч, але з Зеленським вони бачилися. Також вони регулярно списуються, адже на телефонні розмови глава держави часу зараз не має.

"Приходили до нього, якщо це можна говорити. Були у нього разок. Спілкувалися з ним, все нормально. Все чітко. Все чітко працює. Усі працюють над тим, щоб перемога була якнайшвидше. Бачите, як нацгвардія і ЗСУ дає їм проникнути ?", - відповів Кошовий.

Євген Кошовий товаришує з Володимиром Зеленським понад 20 років, і за цей час він не змінився, каже артист. Йому зараз доводиться "вирішувати проблеми, які до цього не були вирішені", - зазначив Кошовий.

"Я у нього питав: "Ти спиш?" Він говорить: "Звичайно, сплю". Просто знаю Володимира Олександровича ще з акторської кар'єри, майже 20 років знайомі. Він і мирне життя, коли працював, спав 4-5 годин. я зараз думаю, зараз для нього 20 хвилин достатньо, він, як Штірліц. Головне, щоб був у шапці і в броніці", — сказав Кошовий.

На запитання, чи планує сім'я Кошового їхати з України, він відповів: "Я собі цього не пробачу. Якщо президент тут на місці, а ми десь там... Таке....".

Раніше зірка "Кварталу 95" Олена Кравець розповіла, про що під час війни листується з Володимиром Зеленським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ