Today.ua

Санта Дімопулос, яка перемогла в шоу “Танці з зірками-2020“, зізналася, що перенесла коронавірус

Співачка Санта Дімопулос, яка стала переможницею телешоу "Танці з зірками-2020", непомітно, під час змагань, перенесла коронавірус. Дівчина зізналася в цьому тільки тепер, коли для неї все переможно завершилося.

Санта каже, що перенесла коронавірус на ногах, майже безсимптомно. Єдиним симптомом хвороби була втрата нюху. Вона не відчувала запахів цілий місяць. У всьому іншому інфекція себе не проявляла ніяк. А сама Санта мовчала про своє захворювання, щоби не вибути зі змагань. Лише тепер вона зізналася, що перенесла COVID-19 на ногах. Та й то розповіла про це лише тоді, коли згадувала, як сильно втомлювалися учасники шоу під час тренувань. За словами переможниці проекту, вистояти в сутичці з небезпечною хворобою їй допомогли медитації і вітамінні крапельниці.

"Вдома я обов'язково медитувала - медитації дуже допомагають розслабитися і відчути гармонію, для мене це життєво важливий ритуал", - зізналася співачка.

Ну, а до вітамінним крапельниць вона привчила свій організм ще кілька років тому. Завдяки їм вона вже чотири роки практично нічим не хворіє, каже дівчина.

Очевидно, інші учасники шоу, Олег Винник та Олена Шоптенко, не медитують і не приймають вітамінних крапельниць. Під час шоу пара захворіла на коронавірус, і обоє дуже важко його переносили. Через хворобу Винник і його партнерка були змушені  покинути проект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ