Today.ua

Телеведуча Василіса Фролова вперше стане мамою

Українська телеведуча і модель Василіса Фролова 18 листопада поділилася в соцмережах приємною новиною. 42-річна зірка вперше стане мамою. Про це вона повідомила на своїй особистій сторінці у Facebook.

Ексклюзивними подробицями того, що відбувається у її житті, ведуча поділилася виданню ELLE.UA. Василіса зізналася, що "диво" сталося в той самий момент, коли вона перестала чекати. Хто є батьком її дитини, ЗМІ поки не відомо.

"На самому початку карантину прогнозувала, що передчуваю демографічний сплеск. І ось природа навколо мене очистилася настільки, що і сама тепер ношу "короніала ", - написала ведуча.

В інтерв'ю ELLE.UA телеведуча зізналася, що переповнена зараз звичайними "вагітними" питаннями, і її фокус інтересів змістився з роботи на сім'ю.

"Кажуть, жінка світиться зсередини. Згодна, це світиться дитина. Так шкода, що це не можуть відчути чоловіки", - сказала Фролова.

Василіса Фролова розповіла, як змінилися її смакові переваги під час вагітності. Вона зізналася, що тиждень об'їдалися оселедцем, потім квашеною капустою, а потім їй різко захотілося бананів.

"Навіть моя собака дивилася на мене з подивом", - розповіла ведуча.

Василіса Фролова починала свою кар'єру як модель і радіоведуча. Довгий час пропрацювала на каналі М1. Зараз Фролова працює на телеканалі "Прямий" і веде ефіри на "Радіо НВ".

Нагадаємо, шоумен Євген Кошовий відреагував на заяву своєї 12-річної дочки Варвари про шкільний буллінг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ